Pressemeldinger

Mitsubishi Electrics KI registrerer farlig atferd i videoerAnalyserer flere personers korrelerte bevegelser; Undertrykker falske positive resultater

Denne teksten er en oversettelse av den offisielle engelske versjonen av pressemeldingen, og den er kun ment som et referanseverktøy. Du finner detaljene og spesifikasjonene i den originale engelske versjonen. Dersom tekstene ikke stemmer overens, er det den originale engelske versjonen som gjelder.

FOR UMIDDELBAR UTGIVELSE nr. 3562

Sammenligning av konvensjonelle og nyutviklede KI-teknologier


TOKYO, 07. desember 2022Mitsubishi Electric Corporation (TOKYO: 6503) kunngjorde i dag at de har utviklet en KI-teknologi for å oppdage farlig adferd ved å ta i bruk KOTSUMON®* bevegelsesanalyse, en av selskapets merkevarebeskyttede Maisart®** KI-teknologier. Løsningen analyserer bevegelsene til flere personer i en video for å identifisere vold mellom korrelerte personer.
Det er økende behov for å registrere farlig atferd nøyaktig i offentlige områder som togstasjoner og flyplasser. Det kan imidlertid være vanskelig å overvåke store områder raskt og deretter identifisere voldshandlinger nøyaktig. Selv om KI-teknologi i økende grad brukes til å analysere menneskelige kjennetegn og menneskelig atferd fra videobilder, har konvensjonell KI problemer med å analysere kroppsholdningene og bevegelsene til to personer for å avgjøre adferdsforholdet deres, for eksempel forskjellen mellom et håndtrykk og et voldelig grep.
Mitsubishi Electrics nye KI-teknologi analyserer imidlertid bevegelsene til flere personer i en video og konverterer bevegelsene til datapunkter for kroppsholdning, og fastsetter deretter bevegelsesadferdsforholdet til personer som fastsettes å ha en korrelasjon. I henhold til selskapets forskning kan farlig atferd oppdages i rundt 90 % av tilfellene.



  1. *Kunngjøring 9. oktober 2019: https://www.MitsubishiElectric.com/news/2019/1009.html
  2. **Mitsubishi Electric's AI creates the State-of-the- ART in technology Maisart (Mitsubishi Electrics KI skaper det beste innen teknologi)

Merk

Merk at pressemeldingene er riktige på publiseringstidspunktet, men de kan endres uten varsel.


Forespørsel

Mediekontakt

Kundeforespørsler