FOR UMIDDELBAR UTGIVELSE nr. 3263

Denne teksten er en oversettelse av den offisielle engelske versjonen av pressemeldingen, og den er kun ment som et praktisk referanseverktøy. Du finner detaljene og spesifikasjonene i den originale engelske versjonen. Dersom tekstene ikke stemmer overens, er det den originale engelske versjonen som gjelder.

Mitsubishi Electric skal lansere transflektiv TFT-LCD-modul

Markedsledende bildekvalitet og stort driftstemperaturområde for utendørs og bærbar bruk

PDF-versjon (PDF:224.5KB)

TOKYO, 20. februar 2019Mitsubishi Electric Corporation (TOKYO: 6503) kunngjorde i dag den kommende lanseringen av en ny 4,3-tommers transflektiv WQVGA-TFT-LCD-modul for utendørs eller mobile måleinstrumenter, inkludert mobile industri-PC-er, marin GPS m.m. Modellen gir bilder i topp kvalitet, er tynn og lett og fungerer i et bredt temperaturområde fra –30 til 85 °C. Vareprøvesalget begynner 1. april via Mitsubishi Electric-kontorer over hele verden.

AC043NB01
Transflektive TFT-LCD-fargemoduler fra Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric ser for seg at den nye transflektive modulen skal imøtekomme økende markedsetterspørsel etter en TFT-LCD med overlegen synlighet utendørs, lenger batterilevetid, lav varmeutstråling og som er både tynn og lett.

Produktegenskaper

1)
Ledende bildekvalitet og lavt strømforbruk til utendørs bruk
– Lysrefleksjon fra omgivelsene gir ekstra klare bilder i lyse, solrike omgivelser, og bakgrunnsbelysningen gjør at modulene også kan brukes i mørke omgivelser.
– Med redusert strømforbruk passer de til batteridrevne mobilenheter.
2)
Holdbarhet for ekstreme utendørsomgivelser
– Markedsledende driftstemperaturområde på –30 til 80 °C tilpasset industrielle enheter som brukes i ekstreme utendørsomgivelser.
3)
Tynn og lett
– Tykkelsen er bare 5,2 mm og vekten kun 58 g.

Salgsplan

Produkt Modell Skjermstørrelse Oppløsning Grensesnitt Forsendelse
Transflektiv
TFT-LCD-
modul
AC043NB01 4,3-tommers WQVGA CMOS 1. april 2019

Merk at pressemeldingene er riktige på publiseringstidspunktet, men de kan endres uten varsel.