FOR UMIDDELBAR UTGIVELSE nr. 3214

Denne teksten er en oversettelse av den offisielle engelske versjonen av pressemeldingen, og den er kun ment som et praktisk referanseverktøy. Du finner detaljene og spesifikasjonene i den originale engelske versjonen. Dersom tekstene ikke stemmer overens, er det den originale engelske versjonen som gjelder.

Mitsubishi Electric lanserer 12,3-tommers bred HD TFT-LCD-fargemodul

Svært mangfoldig modell rettet mot medisinsk utstyr og industrienheter

PDF-versjon (PDF:193.1KB)

TOKYO, 26. september 2018Mitsubishi Electric Corporation (TOKYO: 6503) annonserte i dag at de vil lansere en 12,3-tommers Wide HD TFT-LCD-modul til industribruk, inkludert medisinsk utstyr, maskinverktøy m.m. Den nye TFT-LCD-skjermen har en enestående kombinasjon av funksjoner, inkludert en ekstra bred skjerm, meget bred 176-graders horisontale/vertikale visningsvinkler, Wide HD med høy oppløsning (1920 x 720 punkter), svært høy lysstyrke på 1600 cd/m2, høyt kontrastforhold på 1000 : 1 og allsidig driftstemperaturområde på –40 til 80 °C. Vareprøvesalget begynner 1. november via Mitsubishi Electric-kontorer over hele verden.

Mitsubishi Electric TFT-LCD-fargemodul (AA123AD11)

Mitsubishi Electric forventer at den nye TFT-LCD-modulen kommer til å oppfylle stadig mer allsidige bruks- og installasjonskrav med den ekstra brede skjermen og de ekstra brede visningsvinklene, den høye oppløsningen, den ekstra høye lysstyrken, den høye kontrasten samt den ekstra varierte temperaturmotstanden.

Mitsubishi Electric tilbyr nå 35 TFT-LCD-moduler med meget brede visningsvinkler.

Produktegenskaper

1)
Utvidet skjermbredde har plass til omfattende informasjon
– Bred skjerm med sideforhold 8 : 3 kan vise omfattende informasjon gjennom bruk av flere vinduer.
– Ekstra bred skjerm har en optimalisert mekanisk utforming som tester viser er like sterk som eksisterende Mitsubishi AA-modeller (sluppet før juli 2018).
2)
Meget brede visningsvinkler, høy oppløsning, meget høy lysstyrke og høyt kontrastforhold
– Meget brede visningsvinkler på 176°, både horisontalt og vertikalt, sørger for utmerket sikt i en lang rekke installasjoner.
– Wide HD-skjerm med høy oppløsning på 1920 (H) × 720 (V) håndterer rik informasjon.
Meget høy lysstyrke på 1600 cd/m2 og høyt kontrastforhold på 1000 : 1 gir førsteklasses sikt i lyse omgivelser, og dimming fra 1 til 100 % sikrer lettvint synlighet i hvilket som helst omgivelseslys.
3)
Markedsledende driftstemperaturområde for utendørsbruk
– Uovertruffent driftstemperaturområde fra –40 til 80 °C tåler ekstreme utendørsmiljøer for å oppfylle kravene til kunder over hele verden.

Salgsplan

Produkt Modell Forsendelsesdato
12,3-tommers Wide HD TFT-LCD-modul AA123AD11 1. november 2018

Merk at pressemeldingene er riktige på publiseringstidspunktet, men de kan endres uten varsel.